Tarieven

Kosten

Het is in deze onzekere periode echt fijn als je weet waar je aan toe bent. Wij houden van duidelijkheid en geen verrassingen achteraf.

Vast uurtarief

Uur tarief 2 mediators:

Wij werken voor het vaste tarief van 87 euro per persoon per uur exclusief de BTW . Voor dit tarief heb je ons allebei aan tafel.

Uur tarief 1 mediator:

Wil je liever één mediator aan tafel dan werken wij voor 75 euro per persoon per uur exclusief de btw.

 

Ben je ondernemer? Dan zijn de kosten aftrekbaar voor de belastingdienst. Ben je werknemer? Weet dan dat werkgevers vaak willen meewerken aan kostenverdeling. Wij denken graag met je mee.

Pakketprijs

Wij hebben ook voordelige pakketprijzen waarin alle kosten zijn opgenomen. Er zijn verschillende pakketten voor verschillende situaties. Informeer eens naar de mogelijkheden.

Meest gestelde vragen

Ja, het is mogelijk om het pakket in 3 gelijke termijnen te betalen. Na het tekenen van de begeleidingsovereenkomst dient de eerste termijn betaald te worden. Voor aanvang van het derde gesprek, dient de tweede termijn op onze rekening te staan. Voor aanvang van het tekenen van de vaststellingsovereenkomst dient de derde termijn betaald te zijn.

Na het gratis kennismakingsgesprek, tekenen we met elkaar de begeleidingsovereenkomst. Hierna versturen wij de factuur voor het totale pakket met een betalingstermijn van 14 dagen.

Als jullie getrouwd zijn, of een geregistreerd partnerschap hebben (met of zonder kinderen), dan dient de rechtbank jullie echtscheiding uit te spreken. Hiervoor worden zogenoemde griffiekosten berekend. Het indienen van dat verzoekschrift dient te worden gedaan door een advocaat. Houd rekening met een bedrag van 240 euro per persoon voor de rechtbank en advocaat samen.

Ja! In principe geloven wij in duo mediation. Twee weten en zien immers meer dan 1. Neutraliteit wordt anders ervaren als je met zijn vieren bent dan wanneer je met zijn drieën bent.  Het liefste werken wij in een man / vrouw verhouding.

Toch zijn er situaties dat het beter is dat er maar 1 mediator aan tafel zit. Als jullie dat om welke reden dan ook prettiger vinden dan is dat altijd bespreekbaar!

Scheidingsbemiddeling

Los samen problemen op en maak afspraken met behulp van een erkende bemiddelaar of mediator voor zowel jou als je partner.

Relatie-coaching

Met een professionele relatie coach geef je richting aan jouw relatie. Wij zullen u ondersteunen bij relatie coaching. Hierbij focussen wij op meer levensgeluk in uw relatie.

Na-scheiding bemiddeling

Hierbij is het de bedoeling dat je samen met je partner afspraken maakt over de scheiding. Je houd altijd respect voor elkaars belangen en de kinderen staan voorop.

Scheiden voor bedrijven

Bij een scheiding moeten jij en je partner alles gelijk verdelen. Ook als u een onderneming heeft zal dit eerlijk verdeelt moeten worden.